Despre
Elite Beton

Suntem lideri în industria producției de beton din Cluj-Napoca

Despre ELITE BETON - Excelență în fabricarea betonului pentru lucrări rezidențiale și industriale

Compania Elite Beton a fost fondată în 2005, în Cluj-Napoca. În anii care au urmat, ELITE BETON a devenit un exemplu de succes industria producției de beton din Transilvania. Cu un capital 100% românesc, compania și-a câștigat rapid reputația ca unul dintre cei mai importanți producători de beton din regiune. ELITE BETON oferă produse de calitate pentru diverse aplicații în construcții.
Unul dintre principalele atuuri ale ELITE BETON este echipa sa experimentată. ELITE BETON este formată din profesioniști cu o vastă expertiză în domeniul producției de beton. De asemenea, compania deține două stații de beton mobile. Acest fapt îi conferă o flexibilitate sporită în a satisface cerințele diverse ale proiectelor de construcție. Indiferent de dimensiunile proiectului, ELITE BETON este capabilă să furnizeze cantități ample de beton de înaltă calitate, datorită capacității sale de producție și utilizării echipamentelor moderne.

Despre ELITE BETON - Viziune, Misiune, Valori

Despre Elite Beton
Viziune

Urmărim să devenim un lider în cadrul industriei producției betonului la nivel regional, respectând întotdeauna standardele de calitate și procesul de producție.

Despre Elite Beton

Misiune

Ne propunem să oferim soluții eficiente și durabile pentru clienții noștri, respectând nevoile individuale ale acestora și contribuind activ la succesul proiectelor lor.

Despre Elite Beton

Valori

La baza business-ului nostru se regăsesc integritatea față de colaboratori, asigurarea permanentă a calității produselor livrate și dezvoltarea continuă a proceselor și echipei.

Stații beton

Elite Beton deține două stații mobile de fabricare a betonului, asigurând prin acestea necesarul de producție pentru fiecare proiect, indiferent de dimensiunile sau gradul său de complexitate.
Schwing Stetter
Capacitate producție
100mc/h
Capacitate producție
40mc/h
Construiește durabil cu Elite Beton